Nieuws

Lezing Levenstestament

Op dinsdagavond 16 april verzorgt notaris Bep Bergman van Dijkstra, Jansen & Bergman Notarissen op natuurbegraafplaats Laude een lezing over het levenstestament.
Lees verder

42,195 km ‘Samen sterk’

Collega Peter Dijkstra loopt de marathon van Rotterdam in de hoop zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Alzheimer Nederland. Helpt u ze mee?
Lees verder

Netwerkbijeenkomst Laude

Afgelopen periode hebben wij onze nieuwe cateringkaart gepresenteerd, met daarop eten en drinken bereid en geleverd door lokale leveranciers.
Lees verder

Expositie Theo Leijdekkers

De komende maanden exposeren wij, in onze ceremonieruimte, prachtige schilderijen van olieverf op linnen van Theo Leijdekkers. Een waar visueel spektakel.
Lees verder

Natuur en begraven

Op Natuurbegraafplaats Laude begraven wij in harmonie met de natuur. Alles wat wij doen, is erop gericht om de natuur te beheren en te beschermen.
Lees verder

Troostochtend

Deze ochtend van rouw dient als een veilige ruimte om te spreken over verlies, omringd door medemensen die begrijpen dat het herstel na verlies geen haast heeft.
Lees verder

‘Als je hier toch mag werken’

Relatiebeheerder Naomi Reints werkt sinds augustus 2022 op Natuurbegraafplaats Laude en ze vindt het fijn om tijd en aandacht te kunnen schenken aan anderen.
Lees verder

Urngraf

Op Natuurbegraafplaats Laude kunt u, naast regulier natuurbegraven, kiezen voor een combinatie van cremeren en natuurbegraven.
Lees verder

Tamme kastanjes

Tamme kastanjebomen zijn indrukwekkend om te zien en hebben nog een prachtige functie. Veel verschillende dieren en mensen zijn namelijk gek op de tamme kastanje.
Lees verder