Nieuws

Wandelroutes

Groningen is een typische wandelprovincie. Naast onze persoonlijke- of groepsrondleidingen vinden diverse wandelroutes hun weg over Natuurbegraafplaats Laude.
Lees verder

Van grafrecht verlengen naar herbegraven

Na de tweede keer de vraag of het grafrecht van opa Herman verlengd mocht worden, besloten Harry en Fenny voor herbegraven en eeuwigdurende rust op Laude.
Lees verder

‘Hier voelt het goed’

Het bos was een plek waar Harry zich thuis voelde, hij voelde zich er vrij. ‘Ik ben een zonaanbidder, maar ik hou ook van het bos, dus dat plekje tussen die twee bomen is mijn plekje’.
Lees verder

Bezoek Fotoclub Stadskanaal

13 Fotografen van Fotoclub Stadskanaal kwamen op zondag 26 mei voor een middag natuurfotografie. Er zijn door de fotografen landschaps-, wildlife- en macrofoto's gemaakt.
Lees verder

Lezing levenstestament

Dinsdagavond,16 april, gaf notaris Bep Bergman van Dijkstra, Jansen en Bergman Notarissen, aan ruim 70 geïnteresseerden een inspirerende lezing over het levenstestament.
Lees verder

Expositie Harry Schomaker

Ieder kwartaal exposeert een kunstenaar zijn of haar werken in onze ceremonieruimte. Dit kwartaal zijn dat de 'inktrol-schilderijen' van beeldend kunstenaar Harry Schomaker.
Lees verder

Inspiratiedag zondag 23 juni 2024

Op zondag 23 juni 2024 organiseren we een inspiratiedag. Wees welkom voor informatie, ontdek de natuur en kom kennismaken.
Lees verder

Lezing Levenstestament

Op dinsdagavond 16 april verzorgt notaris Bep Bergman van Dijkstra, Jansen & Bergman Notarissen op natuurbegraafplaats Laude een lezing over het levenstestament.
Lees verder

42,195 km ‘Samen sterk’

Collega Peter Dijkstra loopt de marathon van Rotterdam in de hoop zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Alzheimer Nederland. Helpt u ze mee?
Lees verder