Nieuws

Lezing levenstestament

Dinsdagavond,16 april, gaf notaris Bep Bergman van Dijkstra, Jansen en Bergman Notarissen, aan ruim 70 geïnteresseerden een inspirerende lezing over het levenstestament.
Lees verder

Expositie Harry Schomaker

Ieder kwartaal exposeert een kunstenaar zijn of haar werken in onze ceremonieruimte. Dit kwartaal zijn dat de 'inktrol-schilderijen' van beeldend kunstenaar Harry Schomaker.
Lees verder

Inspiratiedag zondag 23 juni 2024

Op zondag 23 juni 2024 organiseren we een inspiratiedag. Wees welkom voor informatie, ontdek de natuur en kom kennismaken.
Lees verder

Lezing Levenstestament

Op dinsdagavond 16 april verzorgt notaris Bep Bergman van Dijkstra, Jansen & Bergman Notarissen op natuurbegraafplaats Laude een lezing over het levenstestament.
Lees verder

42,195 km ‘Samen sterk’

Collega Peter Dijkstra loopt de marathon van Rotterdam in de hoop zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Alzheimer Nederland. Helpt u ze mee?
Lees verder

Netwerkbijeenkomst Laude

Afgelopen periode hebben wij onze nieuwe cateringkaart gepresenteerd, met daarop eten en drinken bereid en geleverd door lokale leveranciers.
Lees verder

Expositie Theo Leijdekkers

De komende maanden exposeren wij, in onze ceremonieruimte, prachtige schilderijen van olieverf op linnen van Theo Leijdekkers. Een waar visueel spektakel.
Lees verder

Natuur en begraven

Op Natuurbegraafplaats Laude begraven wij in harmonie met de natuur. Alles wat wij doen, is erop gericht om de natuur te beheren en te beschermen.
Lees verder

Troostochtend

Deze ochtend van rouw dient als een veilige ruimte om te spreken over verlies, omringd door medemensen die begrijpen dat het herstel na verlies geen haast heeft.
Lees verder