Nieuws

‘Als je hier toch mag werken’

Relatiebeheerder Naomi Reints werkt sinds augustus 2022 op Natuurbegraafplaats Laude en ze vindt het fijn om tijd en aandacht te kunnen schenken aan anderen.
Lees verder

Urngraf

Op Natuurbegraafplaats Laude kunt u, naast regulier natuurbegraven, kiezen voor een combinatie van cremeren en natuurbegraven.
Lees verder

Tamme kastanjes

Tamme kastanjebomen zijn indrukwekkend om te zien en hebben nog een prachtige functie. Veel verschillende dieren en mensen zijn namelijk gek op de tamme kastanje.
Lees verder

Expositie MW Goldjebloum

'Kunst heeft de kracht om emoties op te roepen'. Zes fotowerken van MW Goldjebloum zijn momenteel te zien in het ontvangsthuis van Laude.
Lees verder

Stiltewandeling

Stilte. Dit jaar valt de Dag van de Stilte op zondag 29 oktober. Op deze dag organiseert Natuurbegraafplaats Laude een stiltewandeling.
Lees verder

Expositie Petra van der Steen

'Kritisch borduurwerk'. Sinds deze maand hangen vijf werken van Petra van der Steen in het ontvangsthuis op Natuurbegraafplaats Laude.
Lees verder

Startpunt ‘Wandelen Werkt’

Het komt regelmatig voor dat Natuurbegraafplaats Laude wordt opgenomen in een wandelroute. Zo ook bij Wandelen Werkt.
Lees verder

Bijen op Laude

Sinds drie maanden staan er bijenkasten op Natuurbegraafplaats Laude in Groningen. Door de diversiteit in bomen en bloemen maken de vier bijenvolken het goed.
Lees verder

Vleermuizen

Onderdeel van natuurbeheer is het inventariseren van flora en fauna in ons natuurgebied. Nog niet zo lang geleden was de vleermuis aan de beurt.
Lees verder