Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Laude veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur maar voorop staan.

Ontvangstruimte

Voorafgaand en na afloop van een begraving is het mogelijk om gebruik te maken van onze sfeervolle ontvangstruimte. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de plechtigheid, condoleance en/of een nazit.

plechtigheid (ongeveer anderhalf uur) € 430,00
condoleance (ongeveer twee uur) € 375,00
condoleance + plechtigheid (vier uur) € 690,00

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering rondom de begraving. Van een kopje koffie met een lekkernij uit de streek tot een gezamenlijke maaltijd. Heeft u specifieke wensen? Die realiseren we graag met u. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op of kijk bij onze cateringmogelijkheden.

Ceremonie ergens anders

Wel een graf op onze natuurbegraafplaats, maar de ceremonie ergens anders houden? Ook dat kan. Op natuurbegraafplaats Laude bent u vrij om de uitvaart naar eigen wens in te richten.