Rondleiding Organisaties

Natuurbegraafplaats Laude verzorgt rondleidingen voor uw organisatie. Deze rondleidingen zijn bijna altijd maatwerk en sluiten zoveel mogelijk aan op uw vraag. De focus kan liggen op natuurbegraven, verbinding maken, cultuur of natuur.

Een van onze medewerkers neemt u mee het natuurgebied in. Samen wandelen we over de natuurlijke paden en stoppen we tussendoor bij interessante plekken waar er meer verteld wordt over een groene uitvaart of natuurweetjes.

Mensen die minder goed ter been zijn kunnen gebruik maken van de zogenaamde e-car. Hierdoor kan iedereen toch het natuurgebied bewonderen en deel uitmaken van deze rondleiding.

Na het bezoek aan het natuurgebied nodigen wij u graag uit voor een kop koffie of thee in ons ontvangstgebouw. In overleg kan er voor een heerlijke lunch gezorgd worden.

Wij heten u van harte welkom op Laude. Wij vinden het altijd leuk als mensen geïnteresseerd zijn in ons natuurgebied. Rondleidingen incl. koffie en thee zijn kosteloos. Een vrije donatie voor ons toekomstfonds mag natuurlijk altijd.

Wenst u een rondleiding voor grotere groepen of een organisatie aan te vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op via onderstaand formulier.

Naam*
E-mail*
Telefoon
Opmerking of vraag
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status