Bezoeken

U bent zeven dagen in de week van zonsopgang tot zonsondergang welkom om te wandelen op de natuurbegraafplaats en van de omgeving te genieten. Het gebied is in totaal 60 hectare groot. Hiervan is 12 hectare in gebruik als natuurbegraafplaats. Op onderstaande kaart is het gebied donker groen aangegeven. Wanneer u het pad oprijdt, is de ingang van de begraafplaats aan de rechterkant na 100 meter zichtbaar. Onderstaand kaartje toont de ingang van de natuurbegraafplaats.

Ontvangstgebouw

Wij zijn 7 dagen per week aanwezig in ons ontvangstgebouw op de natuurbegraafplaats. U kunt hier terecht voor informatie en vragen rondom het gebied en natuurbegraven.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over natuurbegraven op Laude, kunt u aan één van de groepsrondleidingen deelnemen, maar u kunt ook een afspraak inplannen. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag alles over Laude en natuurbegraven, eventueel in combinatie met een rondleiding over de begraafplaats. De persoonlijke rondleiding kan ook met onze elektrische wagen, zo krijgt u een goed beeld van de diverse gebieden op Laude.