Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van de voorzieningen en faciliteiten die bij de natuurbegraafplaats horen.

Ontvangsthuis

Voor een bijeenkomst in een rustige, huiselijke sfeer kunt u terecht in het ontvangsthuis. Dit gedeelte is onderdeel van het hoofdgebouw en kan ruimte bieden aan ongeveer 80 personen. Van hieruit heeft u prachtige zichtlijnen over het bos en de poel. Een fijne en warme plek voor een ceremonie en geschikt voor diverse cateringmogelijkheden. In het ontvangsthuis is audiovisuele apparatuur aanwezig.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering tijdens het afscheid en de condoleance. Van een kopje koffie met een lekkernij uit de regio tot een uitgebreid buffet met luxe hapjes. Heeft u specifieke wensen? We bespreken die graag met u en maken een passend voorstel. Kijk voor al onze cateringmogelijkheden op deze pagina

Bospaden

Op de natuurbegraafplaats zijn bospaden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid voor ongeveer 30 auto’s. Het grootste deel hiervan is op de parkeerplaats bij het ontvangsthuis.

Vervoer voor mindervaliden

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een elektrokar beschikbaar. Zo wordt het ook voor deze doelgroep mogelijk om de natuurbegraafplaats te bezoeken. De elektrokar wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om contact op te nemen indien u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid tijdens een uitvaart.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf