Team Laude

Als u Natuurbegraafplaats Laude bezoekt, kunt u kennis maken met ons team. We zijn inmiddels met drie personen, op de foto van links naar rechts: Janny, Peter en Naomi.

Janny | locatiebeheerder

Mijn naam is Janny Boonstra en met mijn partner woon ik sinds twee jaar op het platteland in Oost-Groningen. Op een plek omgeven door mooie natuurgebieden. Mijn twee volwassen kinderen wonen sinds enkele jaren al zelfstandig. Nadat ik zo’n 10 jaar als relatiebeheerder op Natuurbegraafplaats Hillig Meer heb mogen werken, begin ik nu als locatie beheerder in een al even prachtige omgeving, de bossen van Westerwolde. Van harte hopen wij als team u te mogen verwelkomen in het prachtige, serene Laude.

Peter | relatiebeheerder

Ik ben 50 jaar en woon samen met mijn vrouw in Wildervank. Ik heb een eigen uitvaartonderneming gehad, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben gek op de natuur. Ik wandel er graag, loop hard en vind het leuk om te fotograferen. Deze liefde voor de natuur in combinatie met mijn ervaring in de uitvaartwereld, heeft mij ertoe gebracht om aan het werk te gaan op de Natuurbegraafplaats in Laude. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.”

Naomi | relatiebeheerder

Ik ben Naomi Reints. Ik wandel graag en ver, vooral door de mooie natuurgebieden en bossen van Westerwolde. Voordat ik bij Natuurbegraafplaats Laude kwam, werkte ik meer dan 15 jaar bij een bekende modezaak als filiaalleidster, styliste en visual merchandiser waar ik goed leerde luisteren om de klant naar tevredenheid ten dienste te zijn. Die ervaring is een uitstekende basis voor mijn functie als relatiebeheerder tijdens de informatiegesprekken, bij het uitzoeken van een plekje, het verzorgen van rondleidingen en assisteren bij uitvaarten.