Troostochtend

De troostochtenden op Natuurbegraafplaats Laude vormen een liefdevolle ontmoetingsplaats voor iedereen die rouwt na het verlies van een dierbare. Deze bijeenkomsten, georganiseerd door zorgzame ervaringsdeskundigen, hebben als centrale focus het belang van ‘gezien en gehoord worden’. In een samenleving waar de nadruk vaak ligt op vooruitgaan, bieden deze troostochtenden een warme en toegankelijke haven op elke eerste zondagochtend van de maand, in een ontspannen sfeer, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers.

Deze bijzondere ochtenden zijn ontstaan vanuit de diepe behoefte om stil te staan bij pijnlijke ervaringen, en fungeren als een liefdevol platform voor verbinding en troost. Rouwen is een zeer persoonlijk proces dat niet in een isolement hoeft plaats te vinden. De ochtenden van rouw dienen als een veilige ruimte om te spreken over verlies, omringd door medemensen die begrijpen dat het herstel na verlies geen haast heeft.

TroostochtendDe troostochtenden op Natuurbegraafplaats Laude zijn bestemd voor eenieder die verlangt om bewust stil te staan bij zijn of haar verlies. Themabijeenkomsten en ontmoetingen met gelijkgestemden bieden niet alleen troost maar werpen ook een verlichtende blik op het rouwproces. De eerste troostochtend staat gepland op zondag 7 januari 2024. De toegang is kosteloos, maar het wordt gewaardeerd als u zich vooraf aanmeldt via info@natuurbegraafplaatslaude.nl. U bent van harte welkom in deze liefdevolle omgeving.

Geplaatst in Activiteiten