Terugblik Opening Laude

Zaterdag 3 juni vond de opening plaats van Natuurbegraafplaats Laude. Een dag vol inspiratie en bijzondere ontmoetingen in een prachtig natuurgebied. Zo’n 300 bezoekers kwamen langs voor rondleidingen, exposities, de inspiratiemarkt en een kijkje in het ontvangsthuis. Het team stond klaar om ieders vragen te beantwoorden.

Locatie beheerder Janny Boonstra kijkt terug op een meer dan geslaagde dag: “De sfeer was erg goed, de belangstelling was ontzettend groot en het weer was natuurlijk fantastisch. We hadden ons niet beter kunnen wensen. Maar we zijn ook wel weer blij dat de rust weer is teruggekeerd in ons prachtige natuurgebied. Onderstaand een kleine impressie van deze mooie dag.

Wilt u nog eens terugkijken bij de standhouders die zijn geweest? Dan kunt u hier verder lezen.

Heeft u de Inspiratiedag gemist of wilt u nog een keer in alle rust het gebied bekijken of meer informatie? U kunt altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend informatiegesprek of persoonlijke rondleiding. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij één van de groepsrondleidingen op elke tweede en vierde zondag van de maand.

Geplaatst in Activiteiten