Stiltewandeling

Eén dag per jaar, dit jaar op 29 oktober, is er een landelijke Dag van de Stilte. Ook Natuurbegraafplaats Laude staat op deze dag stil bij het belang van stilte. Dit jaar staat het thema ‘Beleef stilte in de natuur’ landelijk centraal. Het zijn in de natuur blijkt vele mensen te helpen om stilte te ervaren en tot zichzelf te komen. Op de website van de Dag van de Stilte staat een mooie omschrijving van wat stilte is of kan zijn.

We starten deze dag lekker vroeg en lopen zo met de stilte de dag binnen. Tijdens de wandeling gaan we vooral genieten. Genieten van alles wat er om ons heen gebeurt. Ook staan we er af en toe bij stil wat dat met ons doet. Hoe stil is het van binnen..? Wat dient zich aan dat we misschien niet eerder hoorden of wilde horen? De kleuren, geuren en geluiden zorgen voor een serene kalmte en de mogelijkheid om naar binnen te keren en het vermogen om, waar nodig, los te kunnen laten.

De wandeling gaat over Natuurbegraafplaats Laude.

We houden de groepsgrootte klein, dus aanmelden voor deze wandeling is noodzakelijk. Dat kunt u hier doen. De wandeling start om 09:00 uur bij het ontvangstgebouw en duurt ongeveer anderhalf uur.

Natuurbegraafplaats Groningen

Geplaatst in Activiteiten, Laude