Programma 11:00 – 16:00 uur

Op de normaal zo stille begraafplaats is zaterdag 3 juni van alles te beleven tijdens onze officiële opening.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt rondom het gebouw staan ruim 20 kramen. Hier kunt u kennismaken met verschillende uitvaartverzorgers. Ook zijn er voorbeelden te zien van ecologische kisten, urnen, manden en wades.

Daarnaast zijn er standhouders aanwezig die meer kunnen vertellen over alles rondom een uitvaart. U kunt zich onder andere laten informeren en inspireren op het gebied van memorie, foto en video, de laatste zorg en bloemen. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Standhouders.

Rondleidingen

Elk half uur is er een rondleiding over de natuurbegraafplaats, desgewenst met een elektrische kar voor mensen die slecht ter been zijn. Tijdens de rondleiding vertelt een gids over natuurbegraven en het natuurgebied. Op Laude doen wij alles vanuit het respect voor de natuur. We leggen u graag uit hoe een groene uitvaart in de natuur eruit ziet in samenwerking met onze grafdelver.

Muziek

Tijdens de inspiratiedag zal niemand minder dan Klaas Spekken zorgen voor de muzikale omlijsting. Hij zal 2 optredens verzorgen tijdens deze dag. Om 13:00 uur en 15:00 uur.

Aanmelden Opening

LD_evenement met telefoonnummer