Ontvangstgebouw

Natuurbegraafplaats Laude is inmiddels alweer een aantal weken geopend. Wij zijn dagelijks aanwezig om u te ontvangen in ons tijdelijk informatiecentrum. We nodigen u van harte uit om nader kennis met ons te maken.

Uiteraard bent u ook dagelijks welkom om te wandelen in het gebied dat ongeveer 60 hectare groot is.  Wilt u meer informatie of nader kennis maken onder het genot van een kopje koffie of thee, dan bent u 7 dagen in de week welkom tussen 9.00 uur en 17.00 uur. We nemen graag de tijd om u te informeren over natuurbegraven en onze diensten. Dat betekent ook dat u de mogelijkheid heeft om een eigen plek op Laude te reserveren. Inmiddels zijn er al meerdere plekken vastgelegd met eeuwigdurende rust.

Ontvangstgebouw

Tegelijkertijd is de aanbouw van het definitieve ontvangsthuis in volle gang. De planning is dat het gebouw begin 2023 wordt opgeleverd. Van hieruit heeft u prachtige zichtlijnen over het bos en het water. Een fijne en warme plek geschikt voor diverse mogelijkheden. In de nabije toekomst kunt u dus in alle rust afscheid nemen op 1 plek met een plechtigheid of condoleance, het afscheid bij het graf en een nazit met catering. Midden in de natuur waar alle tijd is en rust en ruimte voorop staat.

Totdat het definitieve ontvangsthuis wordt opgeleverd, zal het op natuurbegraafplaats Laude dus alleen mogelijk zijn om te begraven zonder plechtigheid en catering. In een volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over de voortgang van de bouw.

Geplaatst in Alle berichten