23 juni 2024Inspiratiedag Laude

Programma Standhouders Aanmelden

Inspiratiedag 23 juni 2024

Op zondag 23 juni organiseren wij onze tweede inspiratiedag. Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Laude. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt en maak kennis met onze medewerkers en vrijwilligers in het ontvangsthuis.

Programma inspiratiedag
11.00 – 16.00 uur

  • Doorlopend: Inspiratiemarkt Groene Uitvaart | Op de inspiratiemarkt presenteren 25 ondernemers hun producten en/of diensten. De markt zal in het teken staan van de duurzame uitvaart, waarbij u naast het kennismaken met uitvaartverzorgers, informatie kunt krijgen over ecologische kisten, urnen, manden en wades. Een overzicht van de standhouders vindt u onderaan dit bericht.
  • Om 11.00, 12.00, 13.00 en 15.00 uur kunt u mee tijdens een rondleiding over de natuurbegraafplaats (meerijden met een elektrische wagen is ook mogelijk) | We vertellen u graag over de geschiedenis van het gebied, de diversiteit in natuur, natuurbegraven en diverse mogelijkheden op Laude. U krijgt alle ruimte om vragen te stellen.
  • Demonstratie begraving: om 14.00 uur kunt u ervaren hoe het kan zijn om een uitvaart mee te maken op Natuurbegraafplaats Laude.
  • Kennismaken met vrijwilligerswerk | Vrijwilligers op Natuurbegraafplaats Laude zijn enorm waardevol. Zij helpen ons op diverse manieren. Bijvoorbeeld door een rol te spelen bij de ontvangst en begeleiding van gasten tijdens een uitvaart of door mee te helpen op speciale dagen zoals de inspiratiedag of de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst. Maar vrijwilligers kunnen ook helpen bij verschillende natuurwerkzaamheden. Onze vrijwilligers vertellen er graag over.

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties. De markt zal in het teken staan van de groene uitvaart waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie kunt krijgen over ecologische kisten, urnen, manden en wades. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de pagina Standhouders.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

LD_evenement met telefoonnummer