Winterwandeling

Datum: zondag 21 januari 2024 - 11:00 - 12:00 uur
Winterwandelen is niet alleen een garantie voor rode wangen en een frisse neus, maar is ook goed voor lichaam en geest. Daarom nodigen we u uit voor de Winterwandeling op zondag 21 januari.

Ervaar de verbinding met de natuur tijdens deze wandeling over Natuurbegraafplaats Laude, met haar geheel eigen sfeer en eigen energie. De winterwandeling is verrijkend om hierop af te stemmen. Het draagt bij aan inzicht en innerlijke kalmte. Laat u zich tijdens deze winterwandeling verrassen door de natuur. Wat brengt de natuur ons en vooral: wat komen we tegen? Dwaal met ons mee.

De Winterwandeling  start om 11.00 uur met een kopje koffie of thee in ons ontvangsthuis. Om de natuur en de dieren op de natuurbegraafplaats niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep. Tot max. 15 personen kunnen zich voor deze wandeling aanmelden. De Winterwandeling duurt ongeveer een uur. We raden u aan warme kleding en stevig schoeisel te dragen.

Wandelt u mee?
We zouden het fijn vinden als u zich opgeeft via onderstaand formulier. Zo hebben wij een beeld van de groepsgrootte. We houden de groepen graag klein. Bent u minder goed ter been of geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijk bezoek dan deze groepsrondleiding, dan raden we u aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.

Winterwandeling

Praktisch informatie

  • Vertrek: 11.00 uur vanaf het ontvangsthuis
  • Duur: 1 uur
  • Deelname is gratis
  • Honden worden op deze wandeling niet toegelaten
  • Opgeven kan telefonisch of via onderstaand formulier

Aanmelden winterwandeling

LD_evenement met telefoonnummer