Troostochtend 4 augustus

Datum: zondag 04 augustus 2024 - 11:00 uur

De troostochtenden op Natuurbegraafplaats Laude vormen een liefdevolle ontmoetingsplaats voor iedereen die rouwt na het verlies van een dierbare. Deze bijeenkomsten hebben als centrale focus het belang van ‘gezien en gehoord worden’. In een samenleving waar de nadruk vaak ligt op vooruitgaan, bieden deze troostochtenden een warme en toegankelijke haven op elke eerste zondagochtend van de maand, in een ontspannen sfeer, onder het genot van een kop koffie/thee en iets lekkers.

Deze zondag, 4 augustus, maken we om 11.00 uur samen een troostwandeling. Door aandacht te schenken aan degenen die we missen, blijven onze dierbaren bij ons. De erkenning en steun van anderen helpt ons het verlies beter te dragen. Daarnaast biedt de natuur ons troost.
U bepaalt zelf waar u over wilt praten en wat u liever niet bespreekt. Er is geen verplichting, alles is goed. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

TroostochtendDeze bijzondere ochtenden zijn ontstaan vanuit de diepe behoefte om stil te staan bij pijnlijke ervaringen, en fungeren als een liefdevol moment voor verbinding en troost. Rouwen is een zeer persoonlijk proces dat niet in een isolement hoeft plaats te vinden. De ochtenden van rouw dienen als een veilige ruimte om te spreken over verlies, omringd door medemensen die begrijpen dat het herstel na verlies geen haast heeft.

De troostochtenden op Natuurbegraafplaats Laude zijn bestemd voor eenieder die verlangt om bewust stil te staan bij zijn of haar verlies. De toegang is kosteloos, maar het wordt gewaardeerd als u zich vooraf aanmeldt via info@natuurbegraafplaatslaude.nl. U bent van harte welkom in deze liefdevolle omgeving.

Mocht u de voorkeur geven aan een meer persoonlijk bezoek en gesprek, dan raden we aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.