VOL Kruidenwandeling

Datum: zondag 12 mei 2024 - 13.30 - 15.30 uur

VOL Kruidenwandeling

KruidenwandelingDe kruidenwandeling is volledig volgeboekt. We hopen binnenkort weer een wandeling te kunnen organiseren. Houd hiervoor onze facebook pagina en onze agenda in de gaten.

De natuur heeft ons zoveel te bieden dat we soms niet eens bij alles stilstaan. Zo ook bij de kruiden die ‘in het wild’ te vinden zijn. Al in vroegere tijden werden vele soorten kruiden gebruikt in de wereld van de geneeskunde. We nodigen u uit om op zondag 12 mei mee te wandelen met onze Kruidenwandeling en te leren over de verschillende kruiden die we tegenkomen in onze eigen Nederlandse natuur en zelfs in onze eigen tuin!

Rineke Dijkinga

De wandeling wordt geleid door Rineke Dijkinga. Zij is opgeleid als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut. Ze begeleidde, van 2003 tot 2017, in haar praktijk duizenden mensen met chronische klachten op het gebied van voeding & leefstijl. Daar ontdekte ze dat veel mensen onbewust, ongewild en zeker onbedoeld voeding eten die hun klachten veroorzaakt, in stand houdt of verergert. Maar hoe moeten we dat ook weten? Waar hebben we iets geleerd over voeding?

Sinds 2011 heeft Rineke diverse boeken geschreven. Heerlijke recepten met pure, duurzame en onbewerkte ingrediënten en uitgebreide achtergrondinformatie vormen in alle boeken de rode draad.

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor de Kruidenwandeling en omdat de Kruidenwandeling gepland staat op Moederdag, is dit ook een zeer geschikte wandeling om samen met uw moeder te maken.

Praktische informatie

  • We starten bij Het Westerwoldse Land van Rineke en wandelen over de natuurbegraafplaats om met koffie/thee en iets lekkers te eindigen in het ontvangsthuis van Natuurbegraafplaats Laude.
  • We vertrekken vanaf de Borgerschapenweg 8 in Sellingen
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling
  • 13.30 – 15.30 uur
  • De paden zijn deels onverhard dus we raden u aan stevig schoeisel te dragen

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus we vragen u om zich via onderstaand formulier aan te melden.