Zomerwandeling

Datum: zondag 18 augustus 2024 - 10.00 - 12.00 uur

Zomerwandeling

Ieder jaargetijde op Natuurbegraafplaats Laude heeft z’n charme. De zomer is een periode van licht, bloemen, vlinders en insecten.

Bloemen LaudeDeze zomerwandeling, onder leiding van Annetje Braat, is een wandeling met aandacht voor alles wat we in het zomerseizoen tegenkomen. De zomer is een uitermate geschikt seizoen om al uw zintuigen te prikkelen en de verbinding te zoeken met de natuur om ons heen. We voelen de warmte van de zonnestralen en worden verrast door de kleuren in de natuur. Vlinders en bijen zijn druk bezig met hun dagelijkse taken en de geur van bloeiende bloemen vult de lucht.

Praktische informatie

We starten de wandeling, op zondag 18 augustus, om 10.00 uur en ontvangen u graag bij ons ontvangsthuis.
De paden zijn grotendeels onverhard, denkt u aan goede wandelschoenen? Om de natuur en haar dieren op de natuurbegraafplaats niet te verstoren, kiezen we bewust voor een kleine groep en vragen we om geen honden mee te nemen tijdens deze wandeling. Tot max. 10 personen kunnen zich voor deze wandeling aanmelden.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. De wandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Aanmelden Zomerwandeling

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Mocht u minder goed ter been zijn of de voorkeur geven aan een meer persoonlijk bezoek dan deze wandeling, dan raden we aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek.